Murerviden

Menu Close Menu

Murerviden.dk

Den faglige hjemmeside til undervisningsbrug.   

Byggeerfaringer

Beskrivelse af en murersvend:

Mureren skal kunne udføre opmuringsarbejde, i det eksisterende forbandt og materiale, så kvalitet og udseende ligner det eksisterende.
Samt overholde kvalitetskrav til konstruktionens, tæthed, styrke og udseende både ved ind- og udvendig arbejde, efter tegninger, der er udarbejdet af arkitekt, mester eller mureren selv.
Mureren skal efter anvisninger ved ombygning, anbringe bindere, fugt- og varmeisolering korrekt.

Mureren skal kunne udføre restaurering af eksisterende overfladebehandling, så kvalitet og udseende ligner det eksisterende, ved både ind- og udvendigt arbejde, i henhold til kvalitetskravet for vedhæftning, tæthed, holdbarhed og udseende.

Mureren skal kunne vælge, sammensætte, blande og anvende den korrekte mørtel ved restaurering, i henhold til anvisninger for vedhæftning, tæthed, holdbarhed og udseende.

Mureren skal kunne udføre restaurering af eksisterende vådrums- og flisearbejde, så kvalitet og udseende ligner det eksisterende, og i henhold til kvalitetskravet for vedhæftning, tæthed og udseende.

Mureren skal kunne udføre restaurering af beton- og klinkearbejde, så kvalitet og udseende ligner det eksisterende, i henhold til kvalitetskrav for vedhæftning, tæthed og udseende.

Mureren skal kunne udføre restaurering af tagflader, tagrygning, grat og skotrende så kvalitet og udseende ligner det eksisterende, i henhold til kvalitetskrav for fastgørelse, tæthed og udseende.

--  ©   Alle rettigheder tilhøre René Eriksen  --  Fri brug af materialet.  --  Materialet må ikke videresælges.  --